KOSTEN & LEVERING

CRE8 rekent zeer concurrerende prijzen en wil haar klanten daarvoor naast kwalitatief goede resultaten ook een hoogwaardige service bieden. Het grote formaat van onze lasersnijder biedt zeer veel mogelijkheden en onze centrale ligging in de stad maakt ons bereikbaar voor klanten om langs te komen en de eisen en wensen aan het ontwerp of idee met ons te bespreken. Wij denken graag met u mee!

OFFERTE & BETALING

Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij de tekening(en) en berekenen de snijtijden en materiaalkosten. Indien de tekening(en) zijn opgemaakt volgens onze ontwerprichtlijnen ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Bij een akkoord ontvangt u direct de factuur met een betaallink via IDeal of creditcard. Na betaling gaan we zo spoedig mogelijk met uw opdracht aan de slag.

De prijs voor lasersnijden wordt als volgt opgebouwd:

Opstartkosten € 10
Materiaalkosten Afhankelijk van het gekozen materiaal en berekend op basis van het benodigde oppervlak
Rondom het te lasersnijden materiaal wordt een extra marge van 5 mm berekend
Indien meer dan 80% van de gehele plaat wordt gebruikt, wordt de gehele plaat in rekening gebracht
Snijkosten €1/min snijden, de snelheid van snijden is sterk afhankelijk van het gekozen materiaal en de dikte daarvan

Prijzen zijn excl. BTW

EXTRA

Teken- en Ontwerpkosten
Wij kunnen voor u het tekenwerk verzorgen: enkel met een eenvoudige schets, foto of modelletje kunnen wij al aan de slag om dit om te zetten in een digitaal bestand dat door onze machines kan worden gelezen. Wij hanteren hiervoor een uurtarief van €60/uur met een minimum van 15 minuten.

Meerdere bestanden/materialen
Bij meerdere snijbestanden en/of verschillende materialen rekenen per wisseling €5 aan extra kosten.

Beschermingstape = €8/m2
Er is de mogelijkheid om speciaal beschermfolie aan te brengen op verschillende materialen om zo een maximale oppervlaktekwaliteit zonder brandsporen van de laser te bereiken. Dit passen we niet standaard toe.

Dubbelzijdig plakfolie (achterzijde materiaal) = €12/m2
Indien gewenst kan deze op de achterkant van het plaatmateriaal aangebracht en meegelaserd worden. Hierdoor kunt u later het werkstuk eenvoudig opplakken. Dit is met name geschikt voor karton en de dunnere houtsoorten en acrylaat (niet transparant). Zeer goed geschikt om bijv. lagen op elkaar te plakken in de maquettebouw. Niet geschikt voor buiten. Niet geschikt voor langdurige verticale bevestiging (tenzij belasting zeer laag is).

Wilt u gebruik maken van deze opties? Dat kunt u aangeven in uw aanvraag.

Prijzen zijn excl. BTW

Wanneer een gravure onderdeel is van een snij opdracht zal de tijd die nodig is voor de gravure worden meegeteld in de snijtijd en daarmee in de snijkosten. Wanneer alleen een gravure wordt uitgevoerd, wordt de prijs bepaald aan de hand van de grootte van het oppervlak:

Opstartkosten € 10
Graveerkosten oppervlakte < 20 cm2 €0,10/cm2
oppervlakte 20 – 100 cm2 €0,08/cm2
oppervlakte 100 – 500 cm2 €0,06/cm2
oppervlakte > 500 cm2 €0,04/cm2
Materiaalkosten Afhankelijk van het gekozen materiaal

Prijzen zijn excl. BTW

LEVERTIJD

U kunt bij uw aanvraag kiezen uit 2 opties:

Tijdsduur Prijsvariatie
Normale oplevering 3 werkdagen normaal tarief
Spoed oplevering* 1 werkdag (24 uur) 50% toeslag

* U ontvangt eerst een offerte voor de opdracht, vanaf het akkoord en betaling geldt de tijdsduur. CRE8 behoudt zich bij drukte het recht voor een spoedopdracht te weigeren.

OPHALEN/VERZENDEN

CRE8 is door zijn centrale ligging zeer goed te bereiken. Vlakbij Amsterdam CS én aan één van de uitvalswegen richting de ring. Daarnaast is parkeren voor de deur is bijna altijd wel mogelijk. Wij kunnen het snijwerk natuurlijk ook netjes verpakt naar u opsturen. We hanteren hiervoor een vast tarief van €10, excl BTW.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk hier onze algemene voorwaarden