Het bedrijf CRE8

OPRICHTERS

Jurre Groenenboom Oprichter CRE8 / Ontwerper
Jurre Groenenboom studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte daarna onder andere bij HEMA en als freelance ontwerper. Als oprichter en drijvende kracht achter CRE8 is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Daarnaast zorgt hij in de rol van Creatief Coach voor het vergroten van het creatieve potentieel van de jongeren die bij CRE8 aan de slag gaan.

Maria Nguyen: Medeoprichter CRE8 / Marketing
Nadat Maria Nguyen afstudeerde als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft deed zij eerst marketing ervaring op bij Philips en verschillende non-profit organisaties. Maria is vanaf de oprichting betrokken bij CRE8 en verzorgt de marketing en communicatie. Daarnaast begeleidt zij als Werkvloer Coach de jongeren bij de dagelijkse werkzaamheden.

DIENSTEN VAN CRE8

De sociale firma CRE8 bestaat uit een samenwerking tussen een stichting en een VOF die respectievelijk hun welzijnsdoelstellingen en commerciële doelstellingen nastreven. De VOF biedt jongeren een inspirerende bedrijfsmatige werkomgeving aan en begeleid ze bij het leren werken met de apparatuur. Op deze manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij. De VOF wordt geleid door Jurre en Maria en voert werkzaamheden uit rondom digitale fabricage in opdracht van zakelijke klanten en ten behoeve van de fabricage en verkoop van zelf ontworpen consumentenproducten. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor adviezen en ontwerpen met betrekking tot prototyping en productie. Wij kunnen u begeleiden vanaf het begin tot het eind van de ontwikkeling van een product.

WINKEL & WEBSHOP

Onze productcollectie is te zien in onze webshop of etalage aan de Kabelweg. Bijna alle producten zijn door ons zelf ontworpen, enkele door bevriende collega’s. Inmiddels worden onze producten verkocht in talloze winkels en webshops in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Kom gerust een keertje bij ons langs, dan kunt u gelijk mee maken hoe 3D-printen en lasersnijden in zijn werk gaan.