2D/3D ONTWERP

CRE8 ondersteunt je graag in het traject van idee tot ontwerp. Wil je iets laten uitsnijden of graveren? Dan kunnen wij het tekenwerk verzorgen. Heb je een idee? Dan kunnen wij meedenken om jouw idee uitvoerbaar te maken, om te zetten naar een 2D tekening of 3D ontwerp, te prototypen en gereed te maken voor productie. Bij ons of bij een andere partij.

2D tekenen

Wil je iets laten uitsnijden of graveren en heb je geen kennis van programma’s als Illustrator en Photoshop? Geen probleem, wij kunnen het tekenwerk en het opmaken van de bestanden voor jouw uitvoeren. Het snijwerk vraagt om een zogenaamd vector-bestand dat kan worden opgemaakt in programma’s zoals AutoCAD, Illustrator en Inkscape. Enkel met een eenvoudige schets, foto of modelletje kunnen wij al aan de slag om dit om te zetten in een digitaal bestand dat door onze machines kan worden gelezen. Voor graveerwerk kan een vector-bestand ook heel goed als basis dienen, maar een foto met voldoende aantal pixels ook voldoende.

NEEM CONTACT OP

PRODUCT ONTWIKKELING

Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling en productmarketing hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak. Hierdoor hebben wij een goed beeld van verschillende soorten marktsegmenten en kunnen wij meedenken aan de hand van jouw wensen. Deze kennis kunnen wij aanwenden om kostenefficiënt ideeën of 2D/3D ontwerpen uit te werken tot een concreet product dat zelfs in serie bij ons vervaardigd kan worden. Tijdens het ontwerpproces bieden onze faciliteiten de mogelijkheid om het 3D ontwerp ten aller tijde te testen door het maken van eerste modellen en definitieve prototypes. Tussendoor zijn er verschillende contact momenten voor overleg met uiteraard de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen en geheel naar jouw wens te laten produceren.

NEEM CONTACT op

CASE 1: Ontwerp van servies voor HEMA, 2004

tuit servies hema

STAP 1: IDEE

tuit servies hema

STAP 2: PROTOTYPING

tuit servies hema

STAP 3: REALISATIE

tuit servies hema

STAP 4: MARKTINTRODUCTIE

CASE 2: Ontwerp van een rollator voor HEMA, 2009

rollator hema

STAP 1: IDEE

rollator servies hema

STAP 2: PROTOTYPING

rollator servies hema

STAP 3: MATERIALISERING

rollator servies hema

STAP 4: REALISATIE

CASE 3: Kartonnen kindermeubilair voor Present Time, 2010

kindermeubilair

STAP 1: IDEE

kindermeubilair

STAP 2: DETAILLERING

kindermeubilair

STAP 3: PROTOTYPING