PERSOONLIJK & ORIGINEEL

Alle geschenken zijn ontworpen door CRE8 en volledig personaliseerbaar.
.

DUURZAAM

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het hele maakproces.

MEER INFORMATIE

LOKAAL

In onze winkel én werkplaats midden in Amsterdam maken we al onze producten zelf!

MEER INFORMATIE
Lokale Relatiegeschenken van CRE8

SOCIAAL

Samen met kwetsbare jongeren die wij opleiden tot ambachtslieden van de 21ste eeuw.

MEER INFORMATIE

MAATWERK

  • Wij voorzien elk geschenk van een persoonlijke boodschap. Die u zelfs kan aanpassen per individuele relatie!
  • Op zoek naar een zeer speciaal cadeau? Wij ontwerpen en maken uw eigen unieke geschenk gebaseerd op uw wensen.

MEER INFORMATIE

ONTZORGEN

  • Producten opslaan is niet nodig: wij maken wanneer u wenst.
  • Een enkel product, voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag, jubileum of vertrek. Of een grote oplage: wij maken het!
  • Bespaar tijd en geld, wij nemen het label- en verstuur proces op ons.

MEER INFORMATIE

MAATWERK, wat is er mogelijk?

MEER INFORMATIE Contact

Meet the designer

Jurre Groenenboom, CEO en founder van CRE8, studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte daarna onder andere als ontwerper bij HEMA en als freelancer. 

“Ik hou van producten die zo eenvoudig en logisch zijn, dat je denkt waarom is dat nog nooit eerder bedacht? Qua gebruik maar ook zeker qua vormgeving. Voor een ontwerper is dat de grootste opgave, om een complexe opgave terug te brengen tot de meest simpele oplossing. En met de beperkte middelen die er zijn. Binnen de werkplaats van CRE8 kunnen we veel maken, maar ook veel niet. Om tot een duurzame productcollectie te komen zijn ook de beschikbare materialen om mee te werken gelimiteerd. Dat zorgt voor interessante uitdagingen die ik graag aan ga!”

Ontzorgen, wat is er mogelijk?

Social return

Heeft uw bedrijf een social return verplichting? Deze kunt u bij CRE8 op verschillende manieren vervullen. Want bij ons maakt u immers direct maatschappelijke impact. Door uw besteding kunnen wij meer jongeren een leer-werk-traject aanbieden en zullen ook meer deelnemers succesvol uitstromen naar een opleiding of werk. En dat niet alleen, bij verdere groei zal CRE8 ook meer makers zelf in dienst gaan nemen.

De makers van CRE8 zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij CRE8 een leer-werk-traject volgen. Met als doel: doorstromen naar een opleiding of werk. In hun tijd bij CRE8 leren ze waardevolle skills, ontdekken ze hun interesses en verrichten ze zinvol werk. Deze generatie jongeren is opgegroeid in een ‘digitale wereld’ wat perfect aansluit bij het leren werken met de lasersnijders en 3D printers van CRE8. De makers krijgen de ruimte om zelf producten te ontwerpen en te maken. Daarnaast helpen ze mee bij de dagelijkse productiewerkzaamheden. Zo worden onze makers ambachtslieden van de 21ste eeuw! Door de vaste structuur, begeleiding en een inspirerende werkomgeving krijgen de jongeren een kans om zich te ontwikkelen. Op deze manier wilt CRE8 een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij.

Originele Relatiegeschenken van CRE8

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken voor uw medewerkers of externe relaties? Relatiegeschenken die nét even anders zijn? Waarmee u opvalt tijdens een zakelijk evenement? Geschenken waarmee u uw medewerkers bedankt op een originele manier? Een origineel cadeau voor een collega die net vader of moeder is geworden? Of voor een andere speciale gelegenheid waarbij een medewerker in het zonnetje wordt gezet, zoals een jubileum, verjaardag of afscheid? CRE8 maakt originele relatiegeschenken met impact! Duurzame relatiegeschenken, die met aandacht speciaal voor u worden gemaakt door onze makers. 

Originele relatiegeschenken en meer

Eigenlijk zou je kunnen stellen dat niet alleen de relatiegeschenken an sich origineel zijn, maar alles eromheen een flinke portie originaliteit bevat. CRE8 is namelijk geen doorsnee werkplaats, waar op een fabrieksmatige manier eentonig werk wordt verzet. CRE8 is creatief, vernieuwend en pakt graag aan! Al onze originele relatiegeschenken hebben wij zelf ontworpen. Wat er origineel is aan onze manier van maken? Daar kunt u hier meer over lezen. En maak ook eens kennis met onze makers, die vindt u hier. Heeft u zelf een idee voor een origineel relatiegeschenk? Wij denken graag met u mee. En maken graag het meest originele relatiegeschenk op maat, speciaal voor u!