DAGBESTEDING IN AMSTERDAM

WIJ ZOEKEN NIEUWE MAKERS!

CRE8 biedt Amsterdamse jongeren van 18 t/m 32 jaar een leerwerktraject/dagbesteding rondom ‘digitale fabricage’. Bij CRE8 leer je in de computer een 3D of 2D tekening te maken om die vervolgens met onze apparaten uit te printen of uit te snijden. Wij hebben namelijk allerlei 3D printers, lasersnijders en plotters in onze werkplaats staan, waarmee wij opdrachten voor klanten uitvoeren en onze eigen producten maken. Eigenlijk zijn wij een klein fabriekje midden in Amsterdam!

Jongeren komen eerst bij ons langs voor een introductie. Wie het leuk vindt, blijft als leerling voor een heel traject en wordt door ons opgeleid totdat hij/zij zelf de machines kan bedienen. Naast technische en praktische kennis over de apparatuur leer je ook hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat. Uiteindelijk zal je zelf volledig mee kunnen draaien in de productie en de sales. Wij bieden een vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werkomgeving. Als sociale werkplaats bieden wij onze makers de kans om zich te ontwikkelen.

ONTDEK JE TALENT

Iedereen heeft een eigen talent en een eigen specialiteit: Wellicht ben je heel goed in digitaal tekenen? Blijk je super creatief en help je ons mee de product collectie te ontwikkelen? Of wellicht boeit het je om het apparaat eens van binnen te bekijken? Al vind je het alleen maar interessant om mee te helpen in de productie en af en toe aan eigen ontwerpjes te werken, maakt allemaal niet uit. Wij helpen je graag om mooie dingen te maken, maar vooral om je interesses en talenten te ontdekken! Je volgt bij ons een leerwerktraject/dagbesteding en wij helpen je vervolgens bij het vinden van een opleiding of baan. Je wordt hierin bijgestaan door 2 coaches die dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn om je tevens te begeleiden bij persoonlijke zaken.

Interesse? Neem dan contact met ons via 020-7521883 of info@c-r-e-8.nl