MAAKTIJD & LEVERTIJD

Wij maken al onze producten van a tot z in onze werkplaats in Amsterdam. Als werkplaats hebben we beperkte ruimte om grote voorraden aan te houden en soms moeten we even wachten op de levering van nieuwe materialen. Daarnaast worden veel van onze producten door ons op maat gemaakt, bijv. alle producten die personliseerbaar zijn. De productie kan pas van start gaan op het moment dat de bestelling binnen is.

Bij producten die wij voor je op maat maken streven we ernaar deze binnen 2 werkdagen op te sturen. Producten die wij standaard op voorraad hebben kunnen wij natuurlijk direct na je bestelling opsturen. Wij laten onze producten bezorgen door de fietskoeriers van Cycloon, wat normaalgesproken inhoud dat u de bestelling een dag later zult binnenkrijgen.

Als sociale firma is het soms lastig de productiviteit constant te houden, dus mocht de levertijd tegenzitten, dan hopen we op je begrip.

CYCLOON – DE GROENE EN SOCIALE BEZORGEXPERT

Wij kiezen zeer bewust voor Cycloon als onze partner in de bezorging van onze bestellingen, omdat ze dezelfde doelstellingen nastreven als wij. Het merendeel van de bezorging wordt door fietskoeriers verricht, angedreven door bruine boterhammen. Pas als de afstand echt te groot is rijden ze in groengrasauto’s of werken ze samen met partners als DHL. Daarnaast bieden zij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te kunnen groeien.

VERZENDKOSTEN

Afhankelijk van het formaat van uw bestelling gelden 2 opties:

Prijs
Brievenbus pakket €4
STANDAARD PAKKET €7
EN VANAF €75 IS VERZENDING GRATIS! (IN NEDERLAND)

RETOURNEREN

CRE8 doet haar uiterste best om de producten zo goed mogelijk te omschrijven en in beeld te brengen. Voldoet het door jou bestelde product niet aan je verwachtingen? Dat is jammer, maar dat kan gebeuren. Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Onze producten worden met veel aandacht vervaardigd door onze makers en zij doen hun best om alles met een zo hoog mogelijke kwaliteit af te leveren. Mocht je toch ergens niet tevreden over zijn? Neem dan contact op met ons, en dan proberen we er samen uit te komen.

Voorwaarden retourneren:

  1. Custom made en gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.
  2. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
  3. Het product dient onbeschadigd te zijn. Zorg er dus voor dat je het product goed verpakt.

Werkwijze retourneren:

  1. Stuur een e-mail met onderstaande gegevens naar marketing@c-r-e-8.nl:

– Naam

– Adres

– Ordernummer

– Bankrekeningnummer

– Reden retour (niet verplicht)

  1. Binnen 48 uur ontvang je een bevestigingsmail met daarin het retouradres.
  2. Het aankoop bedrag plus verzendkosten wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product overgemaakt.