Serieproductie

Naast de enkelstuks die u bij ons kunt bestellen, zijn wij ook in staat tot het maken van serieproductie. Na het maken van eventuele prototypes kan een serie productie worden gestart. Onze makers dragen zorg over de kwaliteit van het productiewerk, eventuele de montage van de verschillende onderdelen en het verpakken. Wij bieden:

  • Seriematige productie van 10 stuks tot 1000+ stuks
  • Onze technieken stellen ons in staat om razendsnel van eerste model tot en met een productierijp product te komen.
  • Het seriematig snijden en graveren van uw producten met een korte levertijd.
  • Het afwerken, monteren en inpakken van uw producten en eventueel direct opsturen naar de desbetreffende klant.
  • Productie en levering op basis van dropshipping: wij maken het pas, als u een bestelling binnen heeft en sturen het direct op naar de klant.
  • Kennis en ervaring middels het produceren van onze eigen productcollectie
  • Indien gewenst, ondersteuning in de ontwikkeling van uw product, van idee tot en met serieproductie, of alleen enkele stappen daar tussen in.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, mail ons.

VOORBEELDEN VAN SERIEMATIGE PRODUCTIE

Van uiteenlopende complexiteit: Ontwerp, productie, assemblage of alleen het graveren van een logo, het kan allemaal.

SOCIALE WERKPLAATS 2.0

CRE8 is een sociale werkplaats 2.0. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt volgen bij ons een leer-werk-traject waarbij ze leren werken met onze digitaal aangestuurde productietechnieken. Ze helpen enerzijds mee in de dagelijkse productie en hebben anderzijds de ruimte om aan hun eigen projecten en ontwikkeling te werken, zodat ze na het traject kunnen uitstromen naar een opleiding of baan. Wij verschillen hierin van de reguliere sociale werkplaatsen, om deze en de volgende redenen:

  • Reguliere sociale werkplaatsen zijn over het algemeen het eindpunt voor hun medewerkers. CRE8 is een doorstroom-plek, we helpen jongeren om stappen te zetten zodat ze zich staande kunnen houden op de reguliere arbeidsmarkt.
  • CRE8 is een sociale firma dat haar inkomsten voor het grootste deel uit de markt haalt. Een klein deel komt vanuit de overheid dat een vergoeding betaalt voor de opleiding die wij onze deelnemers bieden. Een reguliere sociale werkplaats wordt volledig door de overheid gefinancierd.