CRE8 Social Venture: Kabelweg 32, 1014 BB Amsterdam, 020-7521883

Openingstijden: Ma t/m Vr 9.00-17.30 uur

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor het lasersnijden hebben wij nodig:

– digitale tekening(en), als .ai bestand (Illustrator) of .dxf bestand (AutoCAD). Gebruik onze templates om fouten te voorkomen.
– uw keuze uit onze materialen

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u binnen 24 uur een offerte. Bij een akkoord ontvangt u direct de factuur met een betaallink via IDeal of creditcard. Na betaling gaan we zo spoedig mogelijk met uw opdracht aan de slag.

Wij kunnen voor u het tekenwerk verzorgen: enkel met een eenvoudige schets, foto of modelletje kunnen wij al aan de slag om dit om te zetten in een digitaal bestand dat door onze machines kan worden gelezen. Wij hanteren hiervoor een uurtarief van €60/uur met een minimum van 15 minuten.

We bieden hulp en advies om een ontwerp produceerbaar te maken voor zowel een enkel als een serie producten. Voor meer info stuur een mail naar info@c-r-e-8.nl

Alle informatie hierover treft u hier aan. Mocht u nog meer vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via opdrachten@c-r-e-8.nl

Op deze pagina vindt u een overzicht van ons materiaal assortiment. U kunt natuurlijk ook zelf materiaal aanleveren, dat is geen enkel probleem. Niet alle materialen zijn echter goed te snijden, wij kunnen bijv. geen metalen snijden. Van materialen waar wij geen snij ervaring mee hebben vragen wij altijd om een extra stukje van ongeveer 10 x 10 cm om een testje op te kunnen doen.

Dat kan natuurlijk. De eenvoudigste manier is om een snijbestand op te maken op het formaat van het te snijden materiaal (of een van onze templates te gebruiken). Plaats daar het te snijden object op, zoveel als past. Kom je ruimte te kort? Maak dan een tweede (en derde, etc) bestand aan om de overige objecten op kwijt te kunnen. Heeft u dan nog ruimte te kort, kortom de serie heeft een vrij grote omvang, mail ons dan even op opdrachten@c-r-e-8.nl

Normaalgesproken gaan wij uit van een oplevering na 3 werkdagen. Heeft u haast? Dan kan het mogelijk ook in 1 dag klaar zijn. Wel hanteren we daarvoor een spoedtarief en rekenen dan 50% extra kosten. Ook bij een spoedopdracht ontvangt u eerst een offerte en vanaf het akkoord en betaling geldt de tijdsduur van 1 werkdag = 24 uur.

Dat kan natuurlijk, maar houdt u er dan wel rekening mee dat de binnenste vormen van bijv. de o, b, d, p, a, etc dan los worden gesneden van de rest, resulterend in losse vormen. Wilt u alles verbonden hebben dan kunt wellicht in uw tekenprogramma een ‘stencil-lettertype’ vinden en gebruiken. Zo niet, dan kunt u eventueel zelf bruggetjes aanbrengen in uw programma en anders kunnen wij dat voor u doen. Neem dan even contact op via opdrachten@c-r-e-8.nl 

– Wilt u een object of materiaal aanleveren voor een vlakgravure, vult u dan een aanvraag in onder het tabje “LASERGRAVEREN”.
– Is de gravure onderdeel van een snijtekening waarbij ook snijden en/of lijngraveren wordt uitgevoerd, lever dan de tekening met de juiste kleuren aan. Zie daarvoor onze ontwerprichtlijnen.

Neem dan even contact via op opdrachten@c-r-e-8.nl  of 020-7521883

BESTANDEN AANLEVEREN

Hieronder kun je tekening(en) uploaden en naar ons versturen

Past uw tekening op één plaat materiaal? Zo niet, maak dan een tweede bestand aan.
Click or drag a file to this area to upload.

OPLEVERING

* U ontvangt eerst een offerte voor de opdracht, vanaf het akkoord en betaling geldt de tijdsduur. CRE8 behoudt zich bij drukte het recht voor een spoedopdracht te weigeren.

GEGEVENS

U ontvangt de offerte op het opgegeven e-mail adres. Na akkoord wordt deze automatisch omgezet in een factuur en kan de betaling plaatsvinden. Zo gauw we de betaling hebben ontvangen, gaan we met uw opdracht aan de slag!

Voor het lasergraveren hebben wij nodig:

– Een digitale tekening van de gewenste gravure, aangeleverd als afbeelding (hoge resolutie .jpg, .bmp, .png, .tiff) of als vectorbestand (.ai (Illustrator) of .dxf (AutoCAD)). Maximale bestand formaat: 10 Mb (indien groter, stuur het ons toe via wetransfer)
– Het te graveren materiaal/object. U kunt ook zelf het materiaal aanleveren. LET WEL OP: wij graveren met standaard instellingen wat kan leiden tot lichter of donkerder resultaat dan verwacht. Om dit risico uit te sluiten raden wij aan een extra stukje aan te leveren, zodat wij eerst een testje kunnen doen.

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u binnen 24 uur een offerte. Bij een akkoord ontvangt u direct de factuur met een betaallink via IDeal of creditcard. Na betaling gaan we zo spoedig mogelijk met uw opdracht aan de slag.

BESTAND AANLEVEREN

Hieronder kun je je afbeelding/tekening uploaden en naar ons versturen

Click or drag a file to this area to upload.

OPLEVERING

* U ontvangt eerst een offerte voor de opdracht, vanaf het akkoord en betaling geldt de tijdsduur. CRE8 behoudt zich bij drukte het recht voor een spoedopdracht te weigeren.

GEGEVENS

U ontvangt de offerte op het opgegeven e-mail adres. Na akkoord wordt deze automatisch omgezet in een factuur en kan de betaling plaatsvinden. Zo gauw we de betaling hebben ontvangen, gaan we met uw opdracht aan de slag!

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wellicht staat uw vraag met het antwoord hieronder:

De levertijd is per product afhankelijk. De producten die wij voor u op maat maken kosten logischerwijs wat meer tijd. Per product staat de verwachte levertijd aangegeven. Heeft u uw product met spoed nodig? Laat het ons dan even weten, dan doen wij ons best om het zo snel mogelijk bij u bezorgd te hebben. Wij laten onze producten overigens bezorgen door Sandd.

Ja, wij maken al onze producten van a tot z in onze werkplaats in Amsterdam. En dus niet ergens in het Verre Oosten, waar zo goed als alle consumentenproducten worden gefabriceerd. Dit is mogelijk door onze digitale fabricagetechnieken. Op basis van een tekening gemaakt in de computer weet onze apparatuur precies hoe ze moeten gaan bewegen. Geen omkijken aan dus! (bijna dan…) Daarnaast resulteren deze technieken in weinig tot geen afval, daarom kunnen we ook midden in de stad zitten. Sterker nog, al het restmateriaal proberen nog zoveel mogelijk te gebruiken, daar snijden we bijvoorbeeld puzzelstukjes van of ringen. Alle apparatuur wordt overigens aangedreven met groene stroom, dus al met al lekker duurzaam!

Vanuit onze werkplaats in hartje Amsterdam, op zo’n 10 minuten lopen van het station, verkopen wij ook onze producten. Ook kunt u hier een kijkje in de keuken nemen en zien hoe wij alles maken. Natuurlijk is er op deze website ook onze online shop te vinden en daarnaast liggen onze producten in allerlei winkels in Nederland, Belgie, Frankrijk en Engeland.

Afhankelijk van het formaat van uw bestelling gelden 2 opties:

  Prijs
Brievenbus pakket €4
STANDAARD PAKKET €7
EN VANAF €75 IS VERZENDING GRATIS! (IN NEDERLAND)

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, het artikel retour te sturen. De verzendkosten van jouw retour zijn voor eigen rekening. Lees hier meer over bij Bezorgen / Retourneren

Vul dan onderstaand formulier in:

    Voor alle overige vragen …

    E-mail: info@c-r-e-8.nl
    Telefoon: 020-7521883
    Adres: Kabelweg 32, 1014 BB, Amsterdam
    Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur