Bent u op zoek naar een unieke award, bokaal of prijs? Veel wat er in de markt wordt aangeboden is standaard en onpersoonlijk. CRE8 ontwerpt en maakt voor u iets zeer bijzonders en persoonlijks. Met de verschillende technieken die wij in huis hebben komen we iedere keer tot mooie resultaten en tevreden klanten. Onze technieken stellen ons in staat om maatwerk te leveren, niet alleen voor een enkel stuks, maar ook voor een kleine serie.

Veel bedrijven en organisaties houden wel eens (interne) verkiezingen, prijsvragen of competities. Van “Medewerker van de maand” tot “Beste Boek, Film of Toneelstuk”. Een standaard metalen bokaal met gravure is een optie, maar een op maat gemaakt ontwerp is natuurlijk veel leuker. Wij bieden een breed scala aan mogelijke materialen, van hout, plexiglas tot bioplastic, en voor ieder budget. 

Hieronder tonen we een overzicht van verschillende soorten awards, met bijbehorende afmetingen, materialen en prijzen. Maar een custom made award kan natuurlijk ook!

AWARD A

Kenmerken: Enkellaags staander & voet
Materiaal: Plexiglas
Afmetingen: +/- 20 x 20 cm
Ontwerp: €60
Prijs/Award: €40

AWARD B

Kenmerken: Enkellaags staander & stevige voet
Materiaal: Plexiglas & Eiken
Afmetingen: +/- 20 x 20 cm
Ontwerp: €60
Prijs/Award: €60

AWARD C

Kenmerken: staander in meerdere lagen & voet
Materiaal: Plexiglas (evt met hout)
Afmetingen: +/- 20 x 20 cm
Ontwerp: €100
Prijs/Award: €80

AWARD D

Kenmerken: Massief blok bestaande uit meerdere lagen
Materiaal: Plexiglas
Afmetingen: +/- 20 x 20 cm
Ontwerp: €200
Prijs/Award: €300

AWARD EIKEN HOUT

Kenmerken: Massief blok bestaande uit meerdere lagen
Materiaal: Eiken hout (voor/achterzijde) en golfkarton
Afmetingen: +/- 20 x 20 cm
Ontwerp: €80
Prijs/Award: €80

AWARD BERKEN HOUT

Kenmerken: Massief blok bestaande uit meerdere lagen die sprongsgewijs op elkaar zijn bevestigd.
Materiaal: Berken multiplex
Afmetingen: +/- 20 x 20 cm
Ontwerp: €80
Prijs/Award: €80

AWARD CUSTOM

Materiaal: In overleg 
Afmetingen: In overleg
Ontwerp: €?
Prijs/Award: €?

ONTWERP

Het ontwerp van de award kan op verschillende manieren tot stand komen. Wellicht heeft u al een leuk idee, maar anders bieden een logo, onderwerp of de gelegenheid ons genoeg inspiratie om tot een ontwerp te komen. Indien gewenst kunnen we meerdere ontwerpen maken, voor u om de mooiste en best passende uit te kiezen.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

CONTACT

FABRICAGE

Met name de complexiteit en grootte van de award of prijs zijn bepalend voor de kosten. Vaak werken we op basis van een vastgesteld budget en werken toe naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Het 3D printen en lasersnijden bieden elk hun eigen unieke mogelijkheden, voor ons de kunst om hier optimaal van gebruik te maken. Wij hebben veel terugkerende klanten die een jaar later opnieuw een award nodig hebben. Dat is geen enkel probleem, wij berekenen dan puur de kosten voor het maken van de award.

Social return

Heeft uw bedrijf een social return verplichting? Deze kunt u bij CRE8 op verschillende manieren vervullen. Want bij ons maakt u immers direct maatschappelijke impact. Door uw besteding kunnen wij meer jongeren een leer-werk-traject aanbieden en zullen ook meer deelnemers succesvol uitstromen naar een opleiding of werk. En dat niet alleen, bij verdere groei zal CRE8 ook meer makers zelf in dienst gaan nemen.

De makers van CRE8 zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij CRE8 een leer-werk-traject volgen. Met als doel: doorstromen naar een opleiding of werk. In hun tijd bij CRE8 leren ze waardevolle skills, ontdekken ze hun interesses en verrichten ze zinvol werk. Deze generatie jongeren is opgegroeid in een ‘digitale wereld’ wat perfect aansluit bij het leren werken met de lasersnijders en 3D printers van CRE8. De makers krijgen de ruimte om zelf producten te ontwerpen en te maken. Daarnaast helpen ze mee bij de dagelijkse productiewerkzaamheden. Zo worden onze makers ambachtslieden van de 21ste eeuw! Door de vaste structuur, begeleiding en een inspirerende werkomgeving krijgen de jongeren een kans om zich te ontwikkelen. Op deze manier wilt CRE8 een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij.