Social return

Heeft uw bedrijf een social return verplichting? Deze kunt u bij CRE8 op verschillende manieren vervullen. Want bij ons maakt u immers direct maatschappelijke impact. Door uw besteding kunnen wij meer jongeren een leer-werk-traject aanbieden en zullen ook meer deelnemers succesvol uitstromen naar een opleiding of werk. En dat niet alleen, bij verdere groei zal CRE8 ook meer makers zelf in dienst gaan nemen.

mogelijkheden tot het vervullen van de social return

KEURMERKEN:

Duurzame relatiegeschenken

Wij maken alles in hartje Amsterdam en dus niet in het verre oosten.

Zo goed als alle standaard relatiegeschenken worden vervaardigd in het Verre Oosten waar er, ondanks de beloftes van leveranciers, weinig zicht is op hoe deze producten worden gemaakt. Wij maken alles van A tot Z zelf in onze werkplaats in Amsterdam. Daarbij leiden wij kansarme jongeren op middels een leer-werk-traject om door te kunnen stromen naar werk of opleiding. En met deze makers maken wij prachtige relatiegeschenken voor u op maat!

Wij bieden uniek maatwerk op basis van uw wensen

Onze gereedschappen zijn moderne productietechnieken als 3d printers en lasersnijders. Deze technieken zijn uitermate goed geschikt om maatwerk mee te bieden. Niet alleen om een ontwerp voor u op maat te maken, naar uw wensen. Maar zeker ook om het geschenk zeer persoonlijk te maken voor uw relatie. Met een persoonlijke boodschap of het verwerken van de naam van de persoon.

Wij streven naar volledig circulaire producten

Onze productietechnieken leiden tot geen of weinig afval en draaien op 100% groene stroom. Ons hout afkomstig is uit Europese bossen en voorzien van het FSC keurmerk. Voor het 3D printen gebruiken wij alleen kunststoffen gemaakt van plantenresten (bioplastic).

AWARDS

Bent u op zoek naar een unieke award, bokaal of prijs? Veel wat er in de markt wordt aangeboden is standaard en onpersoonlijk. CRE8 ontwerpt en maakt voor u iets zeer bijzonders en persoonlijks. Met de verschillende technieken die wij in huis hebben komen we iedere keer tot mooie resultaten en tevreden klanten. Onze technieken stellen ons in staat om maatwerk te leveren, niet alleen voor een enkel stuks, maar ook voor een kleine serie. Met een award ontworpen en gemaakt door de makers van CRE8 gaat de winnaar met écht iets persoonlijks naar huis.

Veel bedrijven en organisaties houden wel eens (interne) verkiezingen, prijsvragen of competities. Van “Medewerker van de maand” tot “Beste Boek, Film of Toneelstuk”. Een standaard metalen bokaal met gravure is een optie, maar een op maat gemaakt ontwerp is natuurlijk veel leuker. Wij bieden een breed scala aan mogelijke materialen, van hout, plexiglas tot bioplastic, en voor ieder budget. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

SOCIAL RETURN AMSTERDAM

CRE8 realiseert sociale impact binnen Amsterdam in het toeleiden van Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een opleiding of baan. Bij CRE8 gaan ze aan de slag met hun persoonlijke doelen, leren ze waardevolle skills, ontdekken ze hun interesses en verrichten ze zinvol werk. Deze jongeren zijn opgegroeid in een ‘digitale wereld’ wat perfect aansluit bij het leren werken met onze moderne digitaal aangestuurde productietechnieken. Enerzijds leren ze teken in 2D en 3D software. Anderzijds leren ze op basis van deze tekeningen de apparatuur aan te sturen om tot de gewenste resultaten te komen. De makers hebben de ruimte om hun eigen ontwerpen te realiseren en daarnaast helpen ze ons mee bij de dagelijkse productiewerkzaamheden. Zo leiden wij ze op tot ambachtslieden van de 21ste eeuw! En bieden hen vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werkomgeving waardoor zij zich verder kunnen ontwikkelen. Op deze manier wil CRE8 een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij.