Duurzame relatiegeschenken

Bij CRE8 hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan een breed spectrum aan vormen van relatiegeschenken. Van het graveren van logo’s op producten tot het ontwikkelen en maken van een compleet nieuw relatiegeschenk. Dit proberen we altijd op een zo duurzaam mogelijke manier te doen. Als wij een product van A tot Z ontwikkelen en in productie nemen, hebben we daar natuurlijk ook volledig vat op. Als wij producten krijgen aangeleverd, waar wij een logo op graveren natuurlijk minder. Maar buiten kijf staat dat:

  • Al onze apparatuur draait op 100% groene stroom.
  • Alles in hartje Amsterdam wordt gemaakt en dus niet het verre oosten hoeft te komen.
  • Onze productietechnieken als 3d printers en lasersnijders leiden tot geen of weinig afval
  • Ons hout afkomstig is uit Europese bossen en voorzien van het FSC keurmerk
  • Voor het 3D printen gebruiken wij alleen kunststoffen gemaakt van plantenresten (bioplastic)
  • Onze makers zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij ons een leer-werk-traject volgen

Wat wij voor u kunnen betekenen:

LASERGRAVEREN

Wij kunnen uw logo graveren in producten van hout, kunststoffen, metalen, stoffen en zelfs groente en fruit! Het is zelfs mogelijk om elk product te personaliseren met, naast uw logo, ook de naam van de ontvanger. Bij duurzame relatiegeschenken kunt u denken aan:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, mail ons.

ONTWERP & PRODUCTIE

Wij ontwerpen relatiegeschenken die de moeite van het houden waard zijn en in die zin al duurzaam zijn. Natuurlijk houden wij daarbij ook rekening met de milieu impact van materiaal en productie. Wij kunnen voor u duurzame relatiegeschenken ontwerpen, zie enkele voorbeelden daarvan hierboven. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijk en origineel productassortiment waar u een product uit kunt kiezen en waar wij uw logo op aan kunnen brengen:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, mail ons.

Houten snijplanken

Metalen relatiegschenken

Notitieboekjes

Persoonlijk kraamcadeau

Wordt uw medewerker of medewerkster binnenkort vader of moeder? Dan is de Naampuzzel een zeer persoonlijk kraamcadeau. Uitgevoerd met uw logo.

Kerstbal met naam. 5 Naamkerstballen aan een kersttak

Op zoek naar een persoonlijk kerstgeschenk? Dan is onze Naamkerstbal hét relatiegeschenk dat u zoekt. U geeft ons de lijst met namen door, de kleuren van kerstbal en zorgen voor een vlotte productie, individueel verpakt in een mooi doosje. 

Onze fraaie Mozaiekklok is een echte eye catcher! Standaard verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties, maar natuurlijk ook uitvoerbaar met de kleuren die u wilt.

Wij kunnen onze laptop-, tablet- of smartphone-sleeves eenvoudig aanpassen aan de formaten die binnen uw bedrijf gebruikt wordt. Gemaakt van duurzaam vilt, zelfs volledig van natuurlijke bron.

3D printen van vazen

De unieke serie Ribbelvazen zijn 3D geprint en gemaakt van een bioplastic, een volledig duurzaam relatiegeschenk dus! Het bioplastic is gemaakt van plantenresten, dus zeer toepasselijk voor een vaas.