Onze Makers

Bij CRE8 leiden wij onze makers op tot specialisten in de digitale fabricage. Ieder krijgt de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen en mee te helpen met deze innovatieve productietechnieken. Als sociale werkplaats bieden wij onze makers de kans om zich te ontwikkelen. Iedereen heeft een eigen talent en een eigen specialiteit die zij optimaal benutten in de productie bij CRE8, van 3D-printen tot lasersnijden en vinyl snijdenNathan

Guido

Henk

Ceres


Nina

Ruben

DonovanAlumniBilal

Tram-anh

Luigis

Siham


Ons teamJurre Groenenboom

Oprichter CRE8 / Ontwerper
Jurre Groenenboom studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte daarna onder andere bij HEMA en als freelance ontwerper. Als oprichter en drijvende kracht achter CRE8 is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de sociale werkplaats. Daarnaast zorgt hij in de rol van Creatief Coach voor het vergroten van het creatieve potentieel van de jongeren die bij CRE8 aan de slag gaan.

Maria Nguyen

Medeoprichter CRE8 / Marketing
Nadat Maria Nguyen afstudeerde als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft deed zij eerst marketing ervaring op bij een multinational en verschillende non-profit organisaties. Maria is vanaf de oprichting betrokken bij CRE8 en verzorgt de marketing en communicatie. Daarnaast begeleidt zij als Werkvloer Coach de jongeren bij de dagelijkse werkzaamheden in de sociale werkplaats, door te motiveren, aansturen en creatief meedenken over persoonlijke ontwerpen.

Ellen Terback

Jongeren Coach
Ellen Terback geeft vanuit haar achtergrond als hulpverlener individuele begeleiding aan de jongeren van CRE8. Zij helpt bij problematiek waar de jongeren in hun dagelijkse leven tegenaan lopen en adviseert op maat over het vervolgtraject. Het doel is om de jongeren binnen de sociale werkplaats klaar te stomen voor maatschappelijke zelfstandigheid. Samen met Stichting Streetcornerwork biedt Ellen de helpende hand voor een sociale werkplaats als CRE8.
Larissa

Oud-stagiair

Victor

Oud-stagiair


Ido

Oud-stagiair

Recep

Oud-stagiair