Onze Makers

Bij CRE8 leiden wij onze makers op tot specialisten in de digitale fabricage. Ieder krijgt de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen en mee te helpen met deze innovatieve productietechnieken. Als sociale werkplaats bieden wij onze makers de kans om zich te ontwikkelen. Iedereen heeft een eigen talent en een eigen specialiteit die zij optimaal benutten in de productie bij CRE8, van 3D-printen tot lasersnijden en vinyl snijden

Ninice
Maker
Eise
Maker
Donovan
Maker
Jan
Maker
Sander
3D scan expert
Luna
Maker
David
Maker
Nathan
Maker
Michail
Maker
Laura
Maker
Charles
Maker
Storm
Maker
Mohammed
Maker
Ryan
Maker
Jan
Maker
Alexander
Maker

EN DE REST

JURRE GROENENBOOM
Oprichter CRE8 / Ontwerper

Jurre Groenenboom studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte daarna onder andere bij HEMA en als freelance ontwerper. Als oprichter en drijvende kracht achter CRE8 is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de werkplaats.

MARIA NGUYEN
Medeoprichter CRE8 / Marketing

Nadat Maria Nguyen afstudeerde als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft deed zij eerst marketing ervaring op bij een multinational en verschillende non-profit organisaties. Maria is vanaf de oprichting betrokken bij CRE8 en verzorgt de marketing en communicatie.

MARIUS BASSIE
Werkvloer coach

Marius Bassie heeft de lerarenopleiding geschiedenis gedaan, en heeft daarna bij diverse sociale firma’s gewerkt. Bij CRE8 is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werkvloer, en coacht hij de makers op werknemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

ILJA VAN DER VEN
Werkvloer coach

Ilja van de Ven heeft na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als mediavormgever de overstap gemaakt naar het onderwijs. Haar grafische en didactische kwaliteiten blijken een goede combinatie voor haar functie als werkvloer coach

REBECCA VERHAGEN
Jongeren coach

Rebecca geeft vanuit haar achtergrond als hulpverlener individuele begeleiding aan de jongeren van CRE8. Zij helpt bij de problematiek waar de jongeren in hun dagelijkse leven tegenaan lopen en adviseert op maat over het vervolgtraject.