OP MAAT GEMAAKT

Iedere display ontwikkelen we volledig op maat, op basis van de wensen van de klant

NEEM CONTACT OP
100% HOUT

Onze displays zijn volledig gemaakt van berken hout. De logo’s branden wij als een gravure in het hout, wat een mooi natuurlijk resultaat opleverd.

houten displays voor ieder product

Geef je producten een natuurlijke en duurzame uitstraling met de fraaie houten displays van CRE8. Elk display maken wij op maat aan de hand van de wensen van de klant, dus neem vooral contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

MAATWERK

  • Geef ons je wensen door en wij ontwikkelen een houten (toonbank) display voor je op maat
  • Met jouw logo gegraveerd op voorzijde of op alle zijdes, opties voor het toevoegen van een topcard, alles is mogelijk
NEEM CONTACT OP

CUSTOMIZED, what is possible?

NEEM CONTACT OP
NEEM CONTACT OP
NEEM CONTACT OP
NEEM CONTACT OP

Social return

Heeft uw bedrijf een social return verplichting? Deze kunt u bij CRE8 op verschillende manieren vervullen. Want bij ons maakt u immers direct maatschappelijke impact. Door uw besteding kunnen wij meer jongeren een leer-werk-traject aanbieden en zullen ook meer deelnemers succesvol uitstromen naar een opleiding of werk. En dat niet alleen, bij verdere groei zal CRE8 ook meer makers zelf in dienst gaan nemen.

De makers van CRE8 zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die bij CRE8 een leer-werk-traject volgen. Met als doel: doorstromen naar een opleiding of werk. In hun tijd bij CRE8 leren ze waardevolle skills, ontdekken ze hun interesses en verrichten ze zinvol werk. Deze generatie jongeren is opgegroeid in een ‘digitale wereld’ wat perfect aansluit bij het leren werken met de lasersnijders en 3D printers van CRE8. De makers krijgen de ruimte om zelf producten te ontwerpen en te maken. Daarnaast helpen ze mee bij de dagelijkse productiewerkzaamheden. Zo worden onze makers ambachtslieden van de 21ste eeuw! Door de vaste structuur, begeleiding en een inspirerende werkomgeving krijgen de jongeren een kans om zich te ontwikkelen. Op deze manier wilt CRE8 een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij.