3D PRINTEN IN AMSTERDAM

CRE8 is dé 3D printshop van Amsterdam, met kennis en ervaring in het werken met verschillende soorten 3d printers en materialen. Onze kracht is dat wij met u meedenken voor een zo goed mogelijk resultaat!

3d printing biedt ongekende mogelijkheden, niet alleen voor de fabricage van prototypes en unica’s, maar ook steeds vaker voor de productie van kleine series (consumenten)producten. Zie daarvoor bijv. onze collectie vazen. De vormvrijheid, de keuze in materialen en kleuren en de stormachtige ontwikkelingen binnen de 3D printers markt maakt het 3D printen steeds beter bereikbaar voor een groot publiek.

3D PRINT TECHNIEKEN

CRE8 biedt als enige in Amsterdam 3d printing met verschillende soorten 3d printtechnieken, die ons in staat stellen om in al uw behoeftes te voorzien. Wij bieden FDM, Full Color en SLS print technieken. De belangrijkste kenmerken van deze technieken:

BASIS

ADVANCED

Technieken:

FDM

Full color

SLS

3d printen Amsterdam - FDM techniek 3d print techiek full color 3d print techniek SLS
Toepassingen: Goedkope en snelle manier van prototyping, al interessant in vroegtijdig stadium van ontwerpproces Met meer dan een miljoen beschikbare kleuren kunnen objecten van een realistische kleurweergave worden voorzien De beste prijs/kwaliteit verhouding met ongekende vormvrijheid
Ook geschikt voor fabricage van kleine series Ideaal voor de 3D selfie en visuele modellen zoals producten met een grafische opdruk Ideaal voor eindproducten: kleine serieproductie, maquettes, kunstobjecten
Max. afmetingen: 220 x 210 x 200 mm 254 x 381 x 203 mm 650 × 350 × 550 mm
Laagdikte: >0,1 mm >0,1 mm >0,1 mm
Materialen: PLA Zandsteen en kunststof Nylon
Lees Meer Lees Meer Lees Meer

WAT KAN 3D PRINTEN VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

CRE8 is uw kennispartner op het gebied van 3d printen in Amsterdam, met jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van productontwerp en -marketing, het vervaardigen van prototypes met 3D printtechnieken en het opstarten van serieproductie.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN: