Workshops & cursussen

CRE8 biedt workshops en cursussen aan voor elke beginnende creatieveling. Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek bedrijfsuitje, dan ben je ook welkom! De cursussen en workshops zijn te volgen in onze prachtige werkplaats en winkel in hartje Amsterdam, hier laten we je kennismaken met de digitale productiemethode waarmee wij werken. Wij gebruiken lasersnijders en 3D printers voor productie en willen die technieken beschikbaar maken voor iedereen om te leren.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een workshop of cursus, of heb je een vraag? Neem dan contact op met robin@c-r-e-8.nl

WORKSHOPS

Voor als je op zoek bent naar een leuke activiteit om te doen en wat op te steken van digitale fabricage. Je kunt je helemaal uitleven in het ontwerpen en maken van een leuk product met onze machines onder begeleiding.

Binnen de workshop word je rondgeleid in een innovatieve en creatieve wereld. Maak kennis met onze productiemethoden, ontwerp je eigen product en maak het vervolgens zelf. Aan het einde van de workshop ga je altijd met iets moois en unieks naar huis. De klasjes houden we klein zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en aanpassing op niveau per deelnemer.

CURSUSSEN

Voor als je wilt weten hoe de techniek van onze digitale fabricage werkt en je een ontwerp kunt maken en aanleveren voor deze machines zodat je ook hierna thuis aan de slag kan.

De cursussen bieden wat meer diepgang in de technieken en het proces van de 3D-printer en lasersnijder. Je leert in een meerdaagse cursus hoe je zelf een ontwerp maakt via een 2D- of 3D- programma. Vervolgens mag je zelf aan de slag met de programma’s en is er tijd om zelf wat te ontwerpen en produceren.

AANBOD:

Sieraden – Maak je eigen sieraad – lasersnijden
Lamp – Ontwerp en produceer je eigen lamp – lasersnijden
Maak het! – samen met ervaren lasersnijder producten maken welke gevonden worden online of welke mee worden genomen naar de workshop – Lasersnijden

Data:

Op dit moment zijn er geen vaste data gepland, u kunt contact opnemen met robin@c-r-e-8.nl voor het maken van een afspraak of meer informatie

AANBOD:

Lasersnijden beginners
3D printen beginners
Lasersnijden gevorderd – individueel mogelijk

Data:

Op dit moment zijn er geen vaste data gepland, u kunt contact opnemen met robin@c-r-e-8.nl voor het maken van een afspraak of meer informatie

BEDRIJFSUITJE

Voor bedrijven bieden wij workshops, teambuilding en bedrijfsuitjes aan. De workshops vinden plaats mooie werkplaats aan de Westerdoksdijk in Amsterdam, hier hebben wij plek voor maximaal 12 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met robin@c-r-e-8.nl. Hiervoor maken wij een persoonlijk plan en zullen wij ons aanpassen aan uw wensen.