LASERSNIJDEN_6


Digitaal tekenen en modelleren

CRE8 ondersteunt u graag in het traject van idee tot ontwerp. We kunnen met u meedenken om uw idee uitvoerbaar te maken met onze snij- en printapparatuur en kunnen voor u het teken- en modelleerwerk verzorgen. Het snijwerk vraagt om een zogenaamd vector-bestand dat kan worden opgemaakt in programma’s zoals AutoCAD, Illustrator en Inkscape. Het 3d printen vraagt een 3D bestand dat kan worden gemodelleerd in verschillende soorten 3D CAD programma’s, afhankelijk van de vorm. Daarnaast bieden onze 3D scanners de mogelijkheid om complexe vormen in te scannen tot een digitale weergave ervan. Kortom, enkel met een eenvoudige schets, foto of modelletje kunnen wij al aan de slag om dit om te zetten in een digitaal bestand dat door onze machines kan worden gelezen.

Productontwikkeling

Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling en productmarketing hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak. Hierdoor hebben wij een goed beeld van verschillende soorten marktsegmenten en kunnen wij meedenken aan de hand van uw wensen. Deze kennis kunnen wij aanwenden om kostenefficiënt ideeën of 2D/3D-ontwerpen uit te werken tot een concreet product dat zelfs in serie bij ons vervaardigd kan worden. Tijdens het ontwerpproces bieden onze faciliteiten de mogelijkheid om het ontwerp ten aller tijde te testen door het maken van eerste modellen en definitieve prototypes. U krijgt de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen en geheel naar uw wens te laten produceren.ZELF AAN DE SLAG!

Wilt u zelf aan de slag met het 3D-ontwerpen met behulp van onze 3D-printers of lasersnijder, of het leren van een van de ontwerp programma’s? Wellicht is het dan interessant om een van onze workshops te volgen. Wij bieden voor iedereen workshops en cursussen aan, van beginner tot expert. Ontwerp en maak bijvoorbeeld uw eigen lamp of sieraad of maak kennis met het 3D-software.

Lees Meer

One stop innovation shop

Speelt uw bedrijf met de gedachte om te innoveren met de lancering van een nieuw product? Heeft u al een idee, maar weet niet hoe dat te realiseren? Wij helpen u graag met het ontwikkelen en optimaliseren van een marktstrategie, het in kaart brengen van de echte behoeften van uw klanten en dit vast te leggen in een programma van eisen en wensen.

ONZE KLANTEN