RAAM- OF MUURBELETTERING

Zelfklevende tekst(en), cijfers, afbeeldingen, pictogrammen, sjablonen, logo’s en overige decoraties worden met onze vinylsnijder computergestuurd uitgesneden uit hoogwaardig stickermateriaal (vinylfolie). Ons vinylfolie plakt op muren, deuren en ramen, is ook voor buiten geschikt en heeft een lange levensduur. Wij kunnen de belettering ook voor u ontwerpen, op basis van een idee, afbeelding of schets.

VOOR BEDRIJVEN

Wilt u uw bedrijfsnaam/logo aanbrengen op uw etalage? Uw kantoorpand inrichten met uw corporate identity? En bewegwijzering toevoegen? Wij snijden het voor u uit! Ook voor uw beurs stand of ander tijdelijk promotie event van uw bedrijf kunnen we de benodigde bestickering aanleveren.

Bent u zelf niet in staat om een digitale tekening te realiseren? Heeft u hulp nodig bij het uitwerken van uw ontwerp? We bieden hulp en advies om een ontwerp produceerbaar te maken. Neem daarvoor even contact met ons op.

VOOR CONSUMENTEN

Voor consumenten zijn we druk bezig om leuke muurstickers voor de kinderkamer te ontwikkelen en raamdecoraties voor de geboorte van uw kind. Wilt u een foto of decoratie als muursticker laten uitsnijden, of een leuke sticker naar eigen ontwerp? Dat kan zeker, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij bieden

– Hoogwaardige vinylfolies, geschikt voor buiten en met een gegarandeerde lange levensduur
– Zeer concurrerende prijzen
– Korte levertijd van max. 3 werkdagen
– Centraal gelegen in Amsterdam
– Mogelijkheid tot bezorging

KLEUREN

Vinylfolie wordt per kleur geleverd op een rol. Deze rollen zijn 60 cm breed. Bij CRE8 hebben we verschillende kleuren op voorraad en wat niet aanwezig is kunnen we eenvoudig bestellen. Wilt u uw sticker in meerdere kleuren uitgevoerd hebben, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de kleur(en) bestellen die het beste overeenkomen met uw ontwerp. Op onderstaande kleurenkaart ziet u de kleuren die wij kunnen voeren.