3DPRINTEN_1


SERVICE & ONDERHOUD

CRE8 biedt dienstverlening in het onderhouden en ‘fine-tunen’ van verschillende soorten FDM printers. Wij hebben veel ervaring met de meest gangbare 3D-printers zoals de Ultimaker, Witbox, Leapfrog en (Big) Builder. Uiteraard kunnen kunnen wij u ook van dienst zijn bij service en het onderhoud van andere modellen.

Wij staan klaar om u op elk moment telefonisch van dienst te zijn en hulp te bieden bij uw print(er)problemen. Is telefonische ondersteuning onvoldoende, of heeft u liever face-to-face contact? Wij bieden ook ondersteuning op locatie voor onderhoud, reparatie of kennis en advies.
Neem contact met ons op om ons problemen met uw printer(s) te laten verhelpen en onze kennis en ervaringen te delen zodat u alle mogelijkheden uit uw printer kunt halen!


CRE8 ACADEMY

CRE8 Academy leidt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt tussen de 18 en 27 jaar op tot 3D-print operator, waarbij zij de in’s en out’s leren van het bedienen en onderhouden van 3D printers. Na het succesvol doorlopen van de trainingsprogramma’s worden zij ingezet om u telefonisch te ondersteunen of onderhoud te plegen aan uw 3D printer. Zij komen bij u langs om problemen met uw printer(s) te verhelpen, kennis en ervaringen te delen zodat u alle mogelijkheden uit uw printer kunt halen! Daarnaast biedt CRE8 ook aanvullende diensten en producten aan om u te helpen uw printer met veel plezier en volle tevredenheid te kunnen gebruiken.


SCHOLEN

CRE8 biedt haar diensten ook voor scholen aan. In samenwerking met de lesprogramma’s van het Maakonderwijs.nl zorgt CRE8 voor een optimale kennismaking met de innovatieve digitale productietechniek 3D-printen. Leerlingen leren zo om in een vroeg stadium te werken met toekomstige technieken, maar bovenal is 3D-printen een erg leuke en creatieve manier van leren.

Nu willen wij onze jongeren in het kader van de trainingsprogramma’s graag een periode op scholen werkervaring laten opdoen. Het idee is dat jongeren in die periode minimaal 1 dag per week op locatie hun geleerde 3D-printvaardigheden in praktijk gaan brengen. De jongere kan als ‘een hulpje in de klas’ fungeren: hulp bieden bij het voorbereiden van de les, de 3D-printer gebruiksklaar maken, tijdens de les calamiteiten verhelpen, etc. Heeft uw school daar interesse in, dan horen we t graag!

Voor meer informatie over onze diensten en de bijbehorende kosten, neem vrijblijvend contact met ons op.