ONTWERP & ADVIES

Digitaal tekenen en modelleren

CRE8 ondersteunt u graag in het traject van idee tot 3D ontwerp. We kunnen met u meedenken om uw idee uitvoerbaar te maken, een digitaal 3d model te tekenen en uitprinten middels een van de verschillende printtechnieken. Enkel met een eenvoudige schets, foto of modelletje kunnen wij al aan de slag om dit om te zetten in een digitaal bestand (3D ontwerp) dat door onze machines kan worden uitgeprint.

NEEM CONTACT OP

PRODUCTONTWIKKELING

Door onze jarenlange werkzaamheden in productontwikkeling en productmarketing hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan binnen het ontwerpvak. Hierdoor hebben wij een goed beeld van verschillende soorten marktsegmenten en kunnen wij meedenken aan de hand van uw wensen. Deze kennis kunnen wij aanwenden om kostenefficiënt ideeën of 2D/3D ontwerpen uit te werken tot een concreet product dat zelfs in serie bij ons vervaardigd kan worden. Tijdens het ontwerpproces bieden onze faciliteiten de mogelijkheid om het 3D ontwerp ten aller tijde te testen door het maken van eerste modellen en definitieve prototypes. U krijgt de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen en geheel naar uw wens te laten produceren.

NEEM CONTACT OP

ONE STOP INNOVATION SHOP

Speelt uw bedrijf met de gedachte om te innoveren met de lancering van een nieuw product? Heeft u al een idee, maar weet niet hoe dat te realiseren? Wij helpen u graag met het ontwikkelen en optimaliseren van een marktstrategie, het in kaart brengen van de echte behoeften van uw klanten en dit vast te leggen in een programma van eisen en wensen.

NEEM CONTACT OP